fiscaalvriendelijke oplossing laadruimte
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Je auto ombouwen? Goed voor je hond!

Je auto ombouwen tot lichte vracht is niet alleen een fiscaalvriendelijke oplossing. Het is ook een praktische meerwaarde die je toelaat om je geliefde huisvriend mee op stap te nemen. Ontdek hoe jij je hond overal met je meeneemt in jouw eigen lichte vracht.

Je auto ombouwen voor meer vrijheid

Kies je ervoor om je auto te laten ombouwen tot lichte vracht? Dan ruil je de achterbank van je wagen in voor een zee van extra laadruimte. En die ruimte is perfect geschikt om je hond met bench en al te vervoeren naar waar jij dat wilt. Even snel een familiebezoekje brengen of eens wat verder rijden om een lange wandeling te maken? Dan moet je Je auto laten ombouwen en die vrijheid ligt binnen handbereik.

 

Je auto ombouwen doe je zo

Die ongebruikte achterbank omruilen voor meer ruimte voor je hond, hoeft geen moeilijke onderneming te zijn. Doe een beroep op een professionele partner die gespecialiseerd is in de ombouw van auto’s tot lichte vracht.

Kies je ervoor om je auto te laten ombouwen tot lichte vracht? Dan ruil je de achterbank van je wagen in voor een zee van extra laadruimte.

Die partner combineert de technische kennis die nodig is om je auto op een vakkundige manier om te bouwen en de noodzakelijke expertise rond de wettelijke voorschriften. Zo wordt jouw wagen omgetoverd in een mini-camper voor je hond. Die weet niet wat hem overkomt wanneer hij plots over een zee van ruimte in je wagen beschikt, alleen voor hem. Gedaan met de te krappe behuizing voor je grote vriend. Een verplaatsing met je hond krijgt plots een heel andere betekenis. Waar je het vervoer van je hond met de wagen altijd beschouwde als een noodzakelijk kwaad dat je beperkte wegens plaatsgebrek, staat voortaan de deur wagenwijd open voor verdere verplaatsingen.

Je auto ombouwen? Pak het verstandig aan

Je auto ombouwen is een verstandige zet. Behalve het fiscale voordeel haal je ook veel meer voldoening uit de nog intensere band met je hond. Want als jij je trouwe viervoeter overal mee naartoe neemt, worden jullie gegarandeerd nog meer dan vroeger twee handen op één buik. Ben je op zoek naar een professionele partner om je auto om te bouwen naar lichte vracht? Neem dan snel contact op met Orsoi. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen met veel plezier.

fiscaalvriendelijke oplossing laadruimte
Benieuwd hoe Orsoi jouw personenwagen volgens de regels van de kunst ombouwt tot lichte vracht? Of overweeg je de aankoop van een lichte vracht? Bij Orsoi staan we voor een complete mobiliteitsoplossing die jou praktische en fiscale voordelen oplevert. Kom snel langs en ontdek er alles over!
Contacteer ons
Privacy policy - Disclaimer - BE 0433.568.620 fiscaalvriendelijke oplossing laadruimte