keuring lichte vracht lichte vracht autokeuring lichte vracht ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Jaarlijkse keuring van lichte vracht

Voor de keuring van een lichte vracht gelden ietwat andere regels dan voor een gewone personenwagen. We zetten de belangrijkste aandachtspunten op een rij.

Keuring van lichte vracht: Orsoi regelt alles

Kies je voor een ombouw van je auto naar lichte vracht of koop je een lichte vracht bij Orsoi? Dan ben je gerust, want wij regelen alle formaliteiten voor de keuring van je lichte vracht. Bij een professioneel voertuig zoals een lichte vracht verschillen de keuringsregels van de gewone voorschriften bij een personenwagen.

 

Zo moet je lichte vracht jaarlijks een autokeuring ondergaan. Bij een gewone personenwagen is dat pas verplicht vanaf het jaar waarin je wagen vier jaar oud wordt. Onder bepaalde voorwaarden en tot een zekere leeftijdsgrens van je personenwagen volstaat een tweejaarlijkse keuring.

Daarna volgt de keuring van de lichte vracht zelf.

Keuring van lichte vracht: verloop

Na de inschrijving van je lichte vracht als professioneel voertuig moet de wagen een weging ondergaan. Een verplichte maatregel om na te gaan of je wagen na ombouw tot lichte vracht aan alle wettelijke voorschriften voldoet. Het totale gewicht van de wagen speelt daarin een belangrijke rol.

 

Daarna volgt de keuring van de lichte vracht zelf. Is die succesvol afgerond? Dan volgt de procedure voor de ID-sticker. Dat vignet bewijst de goedkeuring van je wagen als lichte vracht.

Vertrouwen op Orsoi voor de keuring van je lichte vracht, is kiezen voor totale ontzorging.

Keuring van lichte vracht: jij wordt helemaal ontzorgd

Heb je ook een hekel aan al die administratieve formaliteiten? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Want bij ombouw tot of aankoop van een lichte vracht bij Orsoi regelen wij alle administratieve verplichtingen voor jou. Keuring van lichte vracht, inschrijving en homologatie: onze ervaren medewerkers kennen de procedures en voorschriften als hun broekzak. En daarvan pluk jij mee de vruchten.

 

Keuring van lichte vracht in de beste handen

Vertrouwen op Orsoi voor de keuring van je lichte vracht, is kiezen voor totale ontzorging. We leggen je uit welke stappen we moeten zetten en voeren ze ook zelf voor je uit. Zo blijf jij op de hoogte van elke stap zonder dat je er zelf je hoofd over moet breken.

Meer weten? Geef ons dan snel een seintje. Onze medewerkers helpen je graag verder.

keuring lichte vracht lichte vracht autokeuring lichte vracht ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 keuring lichte vracht lichte vracht autokeuring lichte vracht ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht