Porsche lichte vracht porsche ombouwen lichte vracht ombouwen lichte vracht ombouwen tot lichte vracht
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Van Porsche naar lichte vracht

Het elegante statussymbool dat Porsche al sinds jaar en dag is ook benutten als praktische professionele wagen met een zee van laadruimte? Laat je Porsche ombouwen naar lichte vracht en ontdek alle pro’s.

Van Porsche naar lichte vracht: troeven

Je bedrijfswagen maakt onlosmakelijk deel uit van je eerste indruk en de uitstraling van je onderneming bij klanten. Daarnaast is het vaak nodig om over voldoende laadruimte te beschikken voor diverse doeleinden. Door je Porsche te laten ombouwen tot lichte vracht verzoen je die twee doelen naadloos.

 

Bij Orsoi weten we hoe jouw Porsche eruitziet, en dat ook onder de motorkap. Die kennis van chassis en structuur zetten we elke dag in om jouw Porsche professioneel om te bouwen tot lichte vracht. Benieuwd welke modellen we zoal ombouwen? Dit is het overzicht:

 

  • Porsche Macan
  • Porsche Cayenne
  • Porsche Panamera Sport Turismo
Wist je dat Orsoi meer doet dan jouw Porsche ombouwen tot lichte vracht?

Van Porsche naar lichte vracht: fleet management

Wist je dat Orsoi meer doet dan jouw Porsche ombouwen tot lichte vracht? Wij nemen ook het beheer van je wagenpark voor je rekening. Zo zijn we jouw professionele partner voor fleet management van je bedrijfswagenpark. Jij ruilt je bestaande wagenpark in voor een gloednieuwe vloot wagens lichte vracht, waarmee je dezelfde uitstraling verzekert tegen een fiscaal voordelig tarief. De uiterst grote laadruimte krijg je er bovenop. Financiële en praktische doelen in één oplossing: ga voor ombouw van je Porsche naar lichte vracht!

 

Bovendien nemen we ook keuring, homologatie en onderhoud van je wagenpark voor onze rekening. Tot de branding van je wagens toe: met Orsoi kies je voor een totaaloplossing van a tot z.

 

Meer weten over de ombouw van je Porsche naar lichte vracht?Neem vandaag nog contact met ons op.

Porsche lichte vracht porsche ombouwen lichte vracht ombouwen lichte vracht ombouwen tot lichte vracht
Benieuwd hoe Orsoi jouw personenwagen volgens de regels van de kunst ombouwt tot lichte vracht? Of overweeg je de aankoop van een lichte vracht? Bij Orsoi staan we voor een complete mobiliteitsoplossing die jou praktische en fiscale voordelen oplevert. Kom snel langs en ontdek er alles over!
Contacteer ons
Privacy policy - Disclaimer - BE 0433.568.620 Porsche lichte vracht porsche ombouwen lichte vracht ombouwen lichte vracht ombouwen tot lichte vracht