ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht ombouw auto lichte vracht lichte vracht dubbele cabine
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Van auto naar lichte vracht? Orsoi klaart de klus

Bij Orsoi zijn we gespecialiseerd in de ombouw van auto naar lichte vracht. De voordelen zijn duidelijk: meer laadruimte en rijden tegen een fiscaal voordelig tarief. Maar hoe gaat de ombouw van auto naar lichte vracht precies in zijn werk? We leggen het je haarfijn uit.

Van auto naar lichte vracht: enkele of dubbele cabine

Kies je voor de ombouw van je auto naar lichte vracht? Dan ga je van 5 zitplaatsen naar 2, want de achterbank maakt plaats voor een uiterst grote laadruimte. Daarbij maken we onderscheid tussen wagens met een enkele en een dubbele cabine:

 

 

  • Enkele cabine: na de ombouw van je auto naar lichte vracht blijven er nog twee zitplaatsen over. Na het wegnemen van de achterste zitbank creëren we een verlengde laadruimte die voldoet aan alle technische vereisten met onder meer een minimale laadhoogte van de laadvloer.
Met de ombouw van je auto naar lichte vracht omarm je een fiscaal gunstregime.
  • Dubbele cabine: eens de ombouw van je auto naar lichte vracht is afgerond, beschik je nog over 5 zitplaatsen. Die dubbele cabine wordt afgescheiden van de laadruimte met een volledige scheidingswand. Deze techniek passen we toe bij grotere voertuigen type Mercedes Vito, Mercedes V-Klasse of Volkswagen Transporter.

 

Van auto naar lichte vracht: fiscaal voordeel

Met de ombouw van je auto naar lichte vracht omarm je een fiscaal gunstregime. Bovenop de uiterst grote laadruimte betaal je voor dit type wagen geen belasting op inverkeerstelling (BIV) en geniet je een verlaagde rijtaks. Ben je zelfstandige of ondernemer? Dan heb je bovendien recht op een verhoogde aftrekbaarheid van dit type bedrijfsvoertuigen.

 

Van auto naar lichte vracht: expertise per automerk

Bij Orsoi zijn we gespecialiseerd in de ombouw van auto naar lichte vracht bij deze automerken:

 

 

Ben je geïnteresseerd om de uitstraling van een elegante bedrijfswagen te combineren met het laadvermogen van een bestelwagen, en dat tegen een fiscaal voordelig tarief? Dan is de ombouw van auto naar lichte vracht jouw ideale oplossing.

 

Meer weten? Stel ons al je vragen. We beantwoorden ze met plezier.

ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht ombouw auto lichte vracht lichte vracht dubbele cabine
Benieuwd hoe Orsoi jouw personenwagen volgens de regels van de kunst ombouwt tot lichte vracht? Of overweeg je de aankoop van een lichte vracht? Bij Orsoi staan we voor een complete mobiliteitsoplossing die jou praktische en fiscale voordelen oplevert. Kom snel langs en ontdek er alles over!
Contacteer ons
Privacy policy - Disclaimer - BE 0433.568.620 ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht ombouw auto lichte vracht lichte vracht dubbele cabine