beheer wagenpark fleet management bedrijfswagens bedrijfswagens lichte vracht
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Beheer van je wagenpark: full support

Bij Orsoi nemen we het fleet management van jouw onderneming feilloos van je over. Lichte vracht, elektrische of hybride bedrijfswagen? Wij zorgen voor het beheer van je wagenpark en ontzorgen jou volledig. Ontdek er alles over.

Beheer van je wagenpark: van a tot z

Vertrouw je het beheer van je wagenpark toe aan een professionele partner zoals Orsoi? Dan hoef jij je zelf nergens zorgen om te maken. Wij nemen je alle dagelijkse en praktische beslommeringen uit handen. Zo hebben jij en je medewerkers de handen vrij om te focussen op de verdere groei van je onderneming.

 

Orsoi neemt je bestaande wagenpark over en tovert het om in een gloednieuwe vloot van wagens lichte vracht, hybride of elektrische voertuigen. Zo blijven jij en je medewerkers verzekerd van een voertuig dat de professionele uitstraling van je onderneming bekrachtigt. Bovendien genieten jullie maximaal van een fiscaal voordelig rijtarief en krijgen jullie er alle administratieve ontzorging bovenop.

Orsoi neemt je bestaande wagenpark over en tovert het om in een gloednieuwe vloot van wagens lichte vracht, hybride of elektrische voertuigen.

Beheer van je wagenpark: van branding tot administratie

Het beheer van je wagenpark begint bij de juiste look. Zo garandeert Orsoi dat al je nieuwe bedrijfswagens lichte vracht een uniforme look vertonen, die van jouw onderneming. En dat is belangrijk, want herkenbaarheid bevordert de naambekendheid van jouw onderneming.

 

Ook alle administratieve handelingen die horen bij het beheer van je wagenpark nemen we naadloos over. Boeking van onderhoudsbeurten, wissel van wagens die hun maximale aantal kilometers hebben bereikt, inschrijving, keuring en homologatie van nieuwe bedrijfswagens: Orsoi neemt het volledige beheer van je wagenpark over en houdt je op de hoogte van elke stap.

Beheer van je wagenpark: fleet management 2.0

Het beheer van je wagenpark toevertrouwen aan Orsoi levert je een duidelijk voordeel op. Je bent volledig ontzorgd van alle praktische en administratieve zaken die fleet management met zich meebrengen.

Beheer van je wagenpark: kom met ons praten

Wil je weten hoe Orsoi jou ondersteunt bij het beheer van je wagenpark en welke de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Kom dan zeker met ons praten. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen met veel zorg.

 

 Neem contact met ons op

beheer wagenpark fleet management bedrijfswagens bedrijfswagens lichte vracht
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 beheer wagenpark fleet management bedrijfswagens bedrijfswagens lichte vracht