fleet management wagenpark branding lichte vracht bedrijfswagenpark
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Jouw fleet management in professionele handen

Bij Orsoi staan we ten dienste van organisaties en bedrijven in vele sectoren en verzorgen we het complete fleet management van bedrijfswagens. Ontdek de voordelen voor jouw bedrijfswagenpark.

Fleet management van a tot z

Bij Orsoi nemen we jouw volledige wagenpark onder onze hoede. Jij krijgt een modern wagenpark dat bestaat uit de modernste bedrijfswagens. Dat kunnen hybride, elektrische of bedrijfswagens zijn, zodat je altijd de beste optie aangeboden krijgt. Ook de branding van de voertuigen op maat van jouw onderneming is een kolfje naar onze hand. Bovendien nemen we ook alle administratieve formaliteiten, keuringen en onderhoudsplanning naadloos van je over.

 

Fleet management: recentste bedrijfswagens

Fleet management door Orsoi houdt ook in dat jouw wagenpark regelmatig een update krijgt. Jij en je medewerkers verplaatsen zich op elk moment met de wagen van je voorkeur. Dat kan een personenwagen lichte vracht zijn, maar evengoed een elektrische of hybride wagen.

Jouw fleet management in professionele handen.

Een lichte vracht biedt je niet alleen fiscale voordelen, maar zorgt er ook voor dat jij en je medewerkers altijd op de baan kunnen met een robuust voertuig dat klasse en degelijkheid uitstraalt. Tegelijk biedt deze lichte vracht een zee aan laadruimte, waardoor dit bedrijfsvoertuig een combinatie van verfijning en praktisch gebruiksgemak vormt.

 

Maar ook wie voor een hybride of elektrisch voertuig kiest, krijgt meer dan waar voor zijn geld. Bovendien wordt het in de nabije toekomst verplicht om voor een elektrisch bedrijfsvoertuig te gaan. Bij Orsoi specialiseren we ons nu al in de kennis die morgen noodzakelijk is. Zo adviseren we jou op een correcte en toekomstgerichte manier bij de selectie van je volgende bedrijfswagens.

Fleet management: ga voor flexibiliteit

Onze fleet managementformule flexibel noemen, is een understatement. Kiezen voor Orsoi, betekent kiezen voor een wagenpark dat altijd up-to-date is. En vertrouwen op een backoffice die elke administratieve en praktische uitdaging meteen tackelt zodat jij en je collega’s zich zonder problemen kunnen concentreren op jullie taken van elke dag.

 

Meer weten? Onze medewerkers helpen je graag verder. Neem snel contact met ons op.

fleet management wagenpark branding lichte vracht bedrijfswagenpark
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 fleet management wagenpark branding lichte vracht bedrijfswagenpark