fleet management wagenpark lichte vracht bedrijfswagenpark lichte vracht-auto's
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Pro’s lichte vracht bij fleet management

Je wagen laten ombouwen naar lichte vracht kan ook op grotere schaal. Bij Orsoi staan we ten dienste van grotere organisaties en verzorgen we het fleet management van A tot Z. Ontdek de voordelen voor jouw bedrijfswagenpark.

Fleet management met puntensysteem

Bij Orsoi nemen we jouw volledige wagenpark onder onze hoede. Wij nemen het fleet management van je bestaande wagenpark over en jij krijgt een overeenkomstig aantal punten ter beschikking. Daarmee ‘shop’ je in onze lichte-vrachtwinkel. Je geeft je wensen door en Orsoi vervangt je volledige wagenpark door handige lichte vracht-auto’s. Die leveren jou en je medewerkers niets dan voordelen op:

 

  • een zee van laadruimte
  • de elegantie van een robuuste standingwagen
  • een fiscaal voordelig regime

 

 Contacteer ons

Fleet management door Orsoi houdt ook in dat jouw wagenpark regelmatig een update krijgt.

Fleet management op maat van jouw bedrijf

Kies je voor fleet management door Orsoi? Dan nemen wij je alle zorgen uit de handen. Jij krijgt een modern wagenpark dat bestaat uit de modernste auto’s lichte vracht. Ook de branding van de voertuigen op maat van jouw onderneming is een kolfje naar onze hand. Bovendien nemen we ook alle administratieve formaliteiten, keuringen en onderhoudsplanning naadloos van je over.

Kies je voor fleet management door Orsoi?

Fleet management: terugkoopgarantie

Fleet management door Orsoi houdt ook in dat jouw wagenpark regelmatig een update krijgt. Op het einde van de contractuele termijn koopt Orsoi de wagens terug volgens een lineaire waardevermindering. Je krijgt een overeenkomstig aantal punten terug dat je meteen kunt inzetten voor de update van je wagenpark.

 

Dankzij het uitgebreide netwerk van Orsoi verkopen we de ingeleverde wagens naadloos door. Zo werken we aan een duurzaam fleet management waarvan jij mee de vruchten plukt.

Fleet management: ga voor flexibiliteit

Onze fleet managementformule flexibel noemen, is een understatement. Kiezen voor Orsoi, betekent kiezen voor een wagenpark dat altijd up-to-date is. Zo verplaatsen je medewerkers zich in luxueuze wagens met uitstraling die toch kunnen uitpakken met het laadvermogen van een bestelwagen. Tel daarbij nog het fiscale voordeeltarief en je hoeft je winst alleen nog uit te rekenen.

 

Meer weten? Onze medewerkers helpen je graag verder. Neem snel contact met ons op.

fleet management wagenpark lichte vracht bedrijfswagenpark lichte vracht-auto's
Benieuwd hoe Orsoi jouw personenwagen volgens de regels van de kunst ombouwt tot lichte vracht? Of overweeg je de aankoop van een lichte vracht? Bij Orsoi staan we voor een complete mobiliteitsoplossing die jou praktische en fiscale voordelen oplevert. Kom snel langs en ontdek er alles over!
Contacteer ons
Privacy policy - Disclaimer - BE 0433.568.620 fleet management wagenpark lichte vracht bedrijfswagenpark lichte vracht-auto's