Voordelen bedrijfswagen lichte vracht Voordelen bedrijfswagen lichte vracht leasing Voordelen bedrijfswagen lichte vracht ruimte Voordelen bedrijfswagen lichte vracht aftrek Voordelen bedrijfswagen lichte vracht voordeel van alle aard
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Alle voordelen bedrijfswagen lichte vracht

Een bedrijfswagen lichte vracht biedt de werknemer die ermee rijdt en de werkgever een aantal mooie voordelen. We lijsten ze even voor je op.

 

 Check nu alle troeven van een bedrijfswagen lichte vracht

Voordelen bedrijfswagen lichte vracht voor werknemer

Wie als werknemer voor een bedrijfswagen lichte vracht kiest, gaat voor een duurzame mobiliteitsoplossing die je toelaat om de btw voor 100 procent af te trekken van je belastingaangifte. Bovendien heb je binnen je mobiliteitsbudget meer wagen voor hetzelfde budget. Als kers op de taart betaal je voor een bedrijfswagen lichte vracht maar een minimaal voordeel van alle aard.

 

 

Voordelen bedrijfswagen lichte vracht voor werkgever

Ook als werkgever biedt de keuze voor een bedrijfswagen lichte vracht heel wat belangrijke troeven. Zo kun je de autokosten volledig aftrekken op je belastingaangifte. Een ander belangrijk voordeel: de kosten voor verbruik van diesel en benzine zijn uiterst transparant.

 

 

Praktische voordelen bedrijfswagen lichte vracht

Naast een mooie reeks fiscale troeven zorgt een bedrijfswagen lichte vracht ook voor heel wat praktische voordelen. Met een bedrijfswagen lichte vracht verplaats je je in een kwalitatief voertuig dat comfort en een degelijke uitstraling naadloos combineert. Maar tegelijk geniet je ook van een bijzonder grote laadruimte omdat de achterbank in een bedrijfswagen lichte vracht plaats heeft gemaakt voor extra laadruimte. Zo biedt een bedrijfswagen lichte vracht je eigenlijk een dubbel voordeel: je krijgt de laadruimte van een bestelwagen onder de vorm van een degelijke personenwagen die een professionele uitstraling biedt naar medewerkers, klanten en leveranciers. Een niet te onderschatten pluspunt in een commerciële omgeving waarin een vlotte en professionele uitstraling een belangrijke rol speelt.

Ontdek alle voordelen van een bedrijfswagen lichte vracht.

Ga voor een bedrijfswagen lichte vracht

Bij Orsoi ontdek je een meer dan uitgebreid aanbod bedrijfswagens lichte vracht. Heb je nood aan een uniforme vloot bedrijfswagens? Ook dan zijn wij je ideale partner.

 

Kom langs en stel ons al je vragen over bedrijfswagens lichte vracht!

Voordelen bedrijfswagen lichte vracht Voordelen bedrijfswagen lichte vracht leasing Voordelen bedrijfswagen lichte vracht ruimte Voordelen bedrijfswagen lichte vracht aftrek Voordelen bedrijfswagen lichte vracht voordeel van alle aard
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 Voordelen bedrijfswagen lichte vracht Voordelen bedrijfswagen lichte vracht leasing Voordelen bedrijfswagen lichte vracht ruimte Voordelen bedrijfswagen lichte vracht aftrek Voordelen bedrijfswagen lichte vracht voordeel van alle aard