Elektrisch rijden Elektrisch rijden hybride Elektrisch rijden herladen Elektrisch rijden batterij Elektrisch rijden laadpaal
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Wel of niet elektrisch rijden?

Wie zich afvraagt of hij al of niet elektrisch moet beginnen rijden, doet er goed aan om nu even verder te lezen. Zo maken we bij Orsoi de huidige stand van zaken op.

 

 Stel je vragen over elektrisch rijden

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is sowieso de toekomst. Overheden maken zich op voor de switch naar duurzaam rijden en zullen ook de komende jaren hun onderdanen alsmaar meer stimuleren om ook de overstap naar een elektrische wagen te doen. Zo daalt de CO2-uitstoot in onze omgeving de volgende jaren spectaculair. Een belangrijk hulpmiddel in de strijd tegen klimaatopwarming.

 

Bij Orsoi hebben we niet alleen de knowhow en de mogelijkheden om elektrische wagens aan te leveren. Via onze dochteronderneming Virtual-Power hebben we bovendien alle expertise in huis op het vlak van laadbatterijen. Beide vormen dus de perfecte combinatie om elektrisch rijden echt in de praktijk te brengen.

Kies je wel of niet voor elektrisch rijden?

Waarom niet elektrisch rijden?

Wie erover denkt om een elektrisch voertuig te kopen ziet zich in de praktijk vaak geconfronteerd met een aantal bezorgdheden. Hoe zit het met de autonomie van je elektrische wagen? Met andere woorden: hoe lang kun je rijden zonder dat de batterij een laadbeurt nodig heeft? En wat met dat herladen zelf? Zijn er wel voldoende laadpalen beschikbaar en hoe zorg je ervoor dat je ook thuis je wagen op een comfortabele manier kunt opladen?

 

Zoals je ziet, roept elektrisch rijden op dit moment nog vele vragen op. En dat is zeker niet abnormaal in een overgangsperiode. Uiteraard kunnen en zullen de technologische mogelijkheden rond elektrisch rijden nog intens evolueren en weten we vandaag niet helemaal wat morgen brengt op dat vlak.

Elektrisch rijden of toch maar hybride

Wie graag het beste van twee werelden heeft, is misschien wel gebaat bij een hybride wagen . Die combineert een klassieke verbrandingsmotor met een duurzame elektrische aandrijving. Ook voor dat soort wagens ben je bij Orsoi aan het juiste adres. Meer weten over de voordelen en uitdagingen van elektrisch rijden? Bij Orsoi wijzen we je graag de weg en bieden we je het meest geschikte advies voor jouw situatie.

 

 Neem contact met ons op

Elektrisch rijden Elektrisch rijden hybride Elektrisch rijden herladen Elektrisch rijden batterij Elektrisch rijden laadpaal
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 Elektrisch rijden Elektrisch rijden hybride Elektrisch rijden herladen Elektrisch rijden batterij Elektrisch rijden laadpaal