Jouw flexibele mobiliteitsoplossing
Fast forward met Orsoi

Meewerken aan fiscaalvriendelijke en economische mobiliteitsoplossingen van morgen: dat is onze passie. En daarvoor halen we het onderste uit de kan. Elke dag opnieuw.

Wil jij mee aan de kar trekken en ben je even gepassioneerd door voertuigen en mobiliteit als wij? Dan moeten we snel even praten!

Tenminste, als onze waarden ook de jouwe zijn:

Samen groeien:

Jezelf blijven ontwikkelen, nieuwsgierig zijn en de nodige ambitie tonen. Zo breng je behalve jezelf ook Orsoi naar the next level.

Open en eerlijk communiceren:

Je bent in elke situatie eerlijk, rechtuit en klantvriendelijk. En ook als collega maak je er een erezaak van om efficiënt en integer te communiceren.

Flexibel zijn:

Bij Orsoi dragen we flexibiliteit hoog in het vaandel. Jij kunt rekenen op glijdende werktijden en de nodige faciliteiten zodat jij je werk- en privéleven optimaal op elkaar afstemt. Structureel overwerken? Niet bij Orsoi. Maar duiken er onverwachte problemen op? Dan verwachten we wel jouw bijdrage tot een snelle oplossing voor onze klanten. Ook als je werktijd daardoor even uitloopt.

Klaar? Start!

Ga je voor een vertrouwensrelatie op langere termijn in een no-nonsense omgeving die jou permanent triggert en tegelijk stabiliteit biedt? Check dan nu onze openstaande vacatures.

Ontdek onze vacatures
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561