ecologisch lichte vracht lichte vracht wagenpark voordelen lichte vracht ecologisch rijden
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Het ecologisch aspect van lichte vracht

Kiezen voor een lichte vracht biedt meer dan alleen financiële en praktische voordelen. Je werkt tegelijk mee aan een ecologisch wagenpark waarin de recentste wagens altijd een zo minimaal mogelijke uitstoot garanderen. Ontdek alles over het ecologisch aspect van lichte vracht.

Ecologisch aspect van lichte vracht: jouw expert

Joost Busschaert, oprichter van Orsoi, belichaamt het ecologisch aspect van lichte vracht als geen ander. Met een opleiding Burgerlijk Ingenieur Energie en een professioneel verleden als elektriciteitsspecialist bij onder meer GDF Suez en Lampiris als bagage volgt Joost de evoluties op het vlak van elektrisch rijden op de voet. Daarbij denkt hij uitgebreid na over mogelijke toepassingen om het ecologisch aspect van lichte vracht te accentueren.

 

Zo is Joost actief bij Virtual Power, een jong bedrijf dat zich bezighoudt met energietransitie door de implementatie van batterijen en laadoplossingen voor het bedrijfsleven. Zo draagt hij zijn steentje bij tot de elektrificatie van de maatschappij. Met een verdere doorbraak van elektrisch rijden in het achterhoofd, springt Joost nu al op de elektrische kar. Die kennis kan het ecologisch aspect op lichte vracht alleen maar positief beïnvloeden.

 

 

Ecologisch aspect van lichte vracht: circulariteit

Kies je voor fleetmanagement bij Orsoi? Dan geef jij je lichte vracht sowieso een tweede leven. Want nadat jij je wagen hebt gewisseld, zorgt Orsoi ervoor dat je oude voertuig verder doorverkocht worden binnen ons netwerk. Dankzij de lagere inschrijvingstaks blijven de wagens in België en wordt het bovendien voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben ook mogelijk om een wagen aan te schaffen. Zo schenkt Orsoi ook oudere wagens een tweede leven.

Joost Busschaert, oprichter van Orsoi, belichaamt het ecologisch aspect van lichte vracht als geen ander.

Ecologisch aspect van lichte vracht: lagere CO²-impact


Het ecologisch aspect van een lichte vracht schuilt evenzeer in de lichte en stevige constructie waardoor een wagen na zijn transformatie tot lichte vracht minder weegt. De verklaring schuilt in de weggenomen zitbanken die al snel een gewicht van 75 kg vertegenwoordigen. Zo rij je met een lichte vracht permanent met het gewicht van een gemiddelde persoon minder rond. En dat komt de CO²-impact van de wagen meer dan ten goede.
Verlies zeker het ecologisch aspect van je lichte vracht niet uit het oog.

Ecologisch aspect van lichte vracht: modern wagenpark

Vertrouw je op Orsoi voor het fleet management van je wagenpark? Dan ruil jij je huidige vloot in voor de modernste wagens lichte vracht. Die leveren jou behalve een fiscaal voordelig rijtarief en een zee aan laadruimte ook een uiterst modern en ecologisch wagenpark op.

 

Dankzij het handige puntensysteem van Orsoi ruil je de wagens bovendien tijdig in voor de allernieuwste modellen die prima scoren op het vlak van gebruik en ecologisch rijden. Zo heb je altijd een evenwichtige wagenvloot in handen waarmee ook het ecologisch aspect van lichte vracht andermaal is aangetoond.

Ecologisch aspect van lichte vracht: ontdek er alles over

Verlies zeker het ecologisch aspect van je lichte vracht niet uit het oog. Want ook daarin vind je bij Orsoi een professionele partner die de vinger aan de pols houdt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. En ze op het gepaste moment implementeert in de wagenparken die Orsoi beheert. Met zaakvoerder Joost zit de geschikte piloot zonder enige twijfel in de cockpit.

 

Meer weten over het ecologisch aspect van lichte vracht? Neem contact met ons op. Onze medewerkers vertellen je er alles over.

ecologisch lichte vracht lichte vracht wagenpark voordelen lichte vracht ecologisch rijden
Benieuwd hoe Orsoi jouw personenwagen volgens de regels van de kunst ombouwt tot lichte vracht? Of overweeg je de aankoop van een lichte vracht? Bij Orsoi staan we voor een complete mobiliteitsoplossing die jou praktische en fiscale voordelen oplevert. Kom snel langs en ontdek er alles over!
Contacteer ons
Privacy policy - Disclaimer - BE 0433.568.620 ecologisch lichte vracht lichte vracht wagenpark voordelen lichte vracht ecologisch rijden