ecologisch lichte vracht lichte vracht wagenpark voordelen lichte vracht ecologisch rijden
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Dit is het ecologische aspect van lichte vracht

Kiezen voor een lichte vracht biedt meer dan alleen financiële en praktische voordelen. Je werkt tegelijk mee aan een groener wagenpark waarin de recentste wagens altijd een zo minimaal mogelijke uitstoot garanderen. Ontdek alles over het ecologische aspect van lichte vracht.

Ecologische aspect van lichte vracht: jouw expert

Joost Busschaert, oprichter van Orsoi, belichaamt het ecologische aspect van lichte vracht als geen ander. Met een opleiding Burgerlijk Ingenieur Energie en een professioneel verleden als elektriciteitsspecialist bij onder meer GDF Suez als bagage volgt Joost de evoluties op het vlak van elektrisch rijden op de voet. Daarbij denkt hij uitgebreid na over mogelijke toepassingen om het ecologische aspect van lichte vracht te accentueren.

 

Zo is Joost actief bij Virtual-Power, een jong bedrijf dat zich bezighoudt met energietransitie door de implementatie van batterijen en laadoplossingen voor het bedrijfsleven. Zo draagt hij zijn steentje bij tot de elektrificatie van de maatschappij. Met een verdere doorbraak van elektrisch rijden in het achterhoofd, springt Joost nu al op de elektrische kar. Die kennis kan het ecologische aspect van lichte vracht alleen maar positief beïnvloeden.

 

Ecologische aspect van lichte vracht: circulariteit

Kies je voor fleet management bij Orsoi? Dan geef jij je lichte vracht sowieso een tweede leven. Want nadat jij je wagen hebt gewisseld, zorgt Orsoi ervoor dat je oude voertuig verder doorverkocht worden binnen ons netwerk. Dankzij de lagere inschrijvingstaks blijven de wagens in België en wordt het bovendien voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben ook mogelijk om een wagen aan te schaffen. Zo schenkt Orsoi ook oudere wagens een tweede leven.

 

Ecologische aspect van lichte vracht: lagere CO²-impact

Het groene aspect van een lichte vracht schuilt evenzeer in de lichte en stevige constructie waardoor een wagen na zijn transformatie tot lichte vracht minder weegt. De verklaring schuilt in de weggenomen zitbanken die al snel een gewicht van 75 kg vertegenwoordigen. Zo rij je met een lichte vracht permanent met het gewicht van een gemiddelde persoon minder rond. En dat komt de CO²-impact van de wagen meer dan ten goede.

Joost Busschaert, oprichter van Orsoi, belichaamt het ecologische aspect van lichte vracht als geen ander.

Ecologische aspect van lichte vracht: ontdek er alles over

Verlies zeker het ecologische aspect van je lichte vracht niet uit het oog. Want ook daarin vind je bij Orsoi een professionele partner die de vinger aan de pols houdt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. En ze op het gepaste moment implementeert in de wagenparken die Orsoi beheert. Met zaakvoerder Joost zit de geschikte piloot zonder enige twijfel in de cockpit.

 

Meer weten over het ecologische aspect van lichte vracht? Neem contact met ons op. Onze medewerkers vertellen je er alles over.
ecologisch lichte vracht lichte vracht wagenpark voordelen lichte vracht ecologisch rijden
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 ecologisch lichte vracht lichte vracht wagenpark voordelen lichte vracht ecologisch rijden