Lichte vracht Lichte vracht fiscaal Lichte vracht laadruimte Lichte vracht personenwagen Lichte vracht btw
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Wat is een lichte vracht?

Een lichte vracht is een robuuste en professionele bedrijfswagen die niet alleen een bijzonder grote laadruimte biedt, maar ook fiscaalvriendelijk is.

 

 Ontdek alles over jouw lichte vracht

Waarom kiezen voor lichte vracht?

Er zijn tal van redenen waarom je kiest voor een lichte vracht. Heb je een grote hond in huis en gebruik je de achterbank van je wagen nooit? Dan is een lichte vracht jouw ideale oplossing om je hond comfortabel te vervoeren en toch met een degelijke personenwagen te rijden.

 

Ook voor ondernemers die voldoende ruimte in hun voertuig nodig hebben, maar niet happig zijn om met een bestelwagen de weg op te gaan, is een lichte vracht de perfecte oplossing. Je krijgt een zee van laadruimte ter beschikking waardoor je heel wat materiaal kunt vervoeren. Maar tegelijk blijf je ook met een uiterst degelijke personenwagen rondrijden. Zo behoud je de professionele uitstraling bij een commercieel contact, maar beschik je toch op elk moment over meer dan voldoende laadruimte.

Dit zijn de voordelen van een lichte vracht.

Fiscale voordelen lichte vracht

Ben je de trotse bezitter van een lichte vracht? Dan voel je dit ook in je portemonnee. Zo liggen de jaarlijkse rijtaks en het voordeel alle aard een stuk lager voor lichte vracht dan voor gewone personenwagens. De belasting op inverkeerstelling op een lichte vracht valt zelfs helemaal weg.

 

Maar ook voor ondernemers is een lichte vracht fiscaalvriendelijk. Want je mag je investering in een lichte vracht voor 100 procent aftrekken van je bedrijfsbelasting. En wie een eenmanszaak heeft, geniet ook nog van de investeringsaftrek van zijn lichte vracht. Ook de btw op de wagen is voor 100 procent recupereerbaar.

Jouw partner voor aankoop lichte vracht

Orsoi gaat voor jou op zoek naar de ideale lichte vracht. Daarvoor beschikken we over een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Zo garanderen we jou een snelle match met de perfecte lichte vracht die helemaal aan je verwachtingen beantwoordt en bovendien voor de nodige fiscale voordelen zorgt.

 

Wil je meer weten over de voordelen die een lichte vracht jou brengt? Kom dan zeker met ons praten. Onze medewerkers geven je graag alle details zodat jij de juiste beslissing neemt.

 

  Neem contact met ons op

Lichte vracht Lichte vracht fiscaal Lichte vracht laadruimte Lichte vracht personenwagen Lichte vracht btw
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 Lichte vracht Lichte vracht fiscaal Lichte vracht laadruimte Lichte vracht personenwagen Lichte vracht btw