Ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht lichte vracht fleet management wagen ombouwen naar lichte vracht
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Daarom kies jij voor een ombouw naar lichte vracht

Als ondernemer heb je behoefte aan een wagen die jou en je bedrijf professioneel vertegenwoordigt, die voldoende polyvalente ruimte biedt én fiscaal voordelig is. Laat jij je wagen ombouwen naar lichte vracht? Dan geniet je in één beweging van al die voordelen.

Ombouw lichte vracht: een voertuig voor elk doel

In de zomer draag je zomerschoenen en in de winter steviger schoeisel. Een prima voorbeeld dat de filosofie van Orsoi illustreert. Want waarom zou je als ondernemer niet dezelfde keuze maken? Een privévoertuig dat dienst doet als personenwagen voor meerdere mensen en een professioneel voertuig met extra laadruimte en tegen een fiscaal voordelig tarief. Met een ombouw naar lichte vracht verhoog jij de uitstraling van je onderneming zonder torenhoge taksen te hoeven betalen.

 

 Contacteer ons

Dankzij de ombouw van je wagen naar lichte vracht geniet jij binnen de kortste keren van een solide wagen die praktisch en elegant is.

Ombouw lichte vracht: een zee van ruimte

Als ondernemer, vertegenwoordiger en zelfs als particulier kan je wagen nooit ruim genoeg zijn.

 

Afhankelijk van de business waarin je actief bent, moet je wel eens vaker promomateriaal, gereedschap of zelfs je huisdier meenemen. En dan is de achterbank van je wagen vaak hét struikelblok. Met een ombouw van je wagen naar lichte vracht behoort al het gestuntel met de achterbank definitief tot het verleden.

Met een ombouw naar lichte vracht verhoog jij de uitstraling van je onderneming zonder torenhoge taksen te hoeven betalen.

Ombouw naar lichte vracht: duurzaam alternatief

Laat jij je wagen ombouwen naar een lichte vracht? Dan ga je voor een duurzame oplossing. En dat dankzij Orsoi’s totaalaanpak. Na verloop van tijd heb je misschien geen nood meer aan een lichte vracht. Dan verkopen wij hem voor jou verder in ons uitgebreide netwerk. Lees er alles over.

 

Ook voor grotere organisaties met een uitgebreid wagenpark heeft Orsoi de nodige expertise in huis. Dankzij ons complete aanbod fleet management ontzorgen wij jou en je onderneming volledig. Het resultaat: jij en je medewerkers rijden altijd met de modernste voertuigen, die we eerst laten ombouwen naar lichte vracht, en dat tegen een fiscaal voordelig tarief. Ontdek er alles over.

Ga vandaag nog voor ombouw naar lichte vracht

Vaarwel ongebruikte achterbank, welkom zee van ruimte. Dankzij de ombouw van je wagen naar lichte vracht geniet jij binnen de kortste keren van een solide wagen die praktisch en elegant is.

 

Meer weten over de ombouw van je wagen naar lichte vracht? Neem dan snel contact met ons op.

Ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht lichte vracht fleet management wagen ombouwen naar lichte vracht
Benieuwd hoe Orsoi jouw personenwagen volgens de regels van de kunst ombouwt tot lichte vracht? Of overweeg je de aankoop van een lichte vracht? Bij Orsoi staan we voor een complete mobiliteitsoplossing die jou praktische en fiscale voordelen oplevert. Kom snel langs en ontdek er alles over!
Contacteer ons
Privacy policy - Disclaimer - BE 0433.568.620 Ombouw naar lichte vracht ombouw lichte vracht lichte vracht fleet management wagen ombouwen naar lichte vracht