Renting vs. leasing Renting vs. leasing formules Renting vs. leasing hybride Renting vs. leasing elektrische bedrijfswagen Renting vs. leasing aankoop
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Ga je voor renting of leasing?

In Orsoi vind je een ervaren specialist in fleet management. Daarbij horen verschillende formules zoals renting en leasing om jou het bedrijfswagenpark aan te bieden dat je noden het beste vervult.

 

 Maak kennis met renting en leasing

Financiële renting en financiële leasing uitgelegd

Je hebt verschillende mogelijkheden om een bedrijfswagenpark te creëren. Je kunt een wagenpark aankopen en alle zaken in eigen beheer houden. Maar zowel op praktisch als financieel vlak is dat niet meteen de beste oplossing. Daarom specialiseerde Orsoi zich jaren geleden al in diverse formules voor het beheer van jouw fleet management.

 

Bij leasing behoudt je voertuig een restwaarde tussen 4% en 16% waardoor je eigenlijk al vanaf de start van het contract de economische eigenaar bent van het voertuig. In die zin is een leasing dus vergelijkbaar met een bankaflossing. Het feit dat je meteen eigenaar bent van het voertuig, veroorzaakt bij fiscale controles vaak een spanningsveld.Daarom besteden de meeste bedrijven de financiering van hun vloot volledig uit en kiezen ze voor zorgeloos huren, ook wel renten genoemd.

 

Financiële renting is een huurformule waarbij je je wagens gaat huren van een externe partner, maar ze na afloop van de overeenkomst wel kunt aankopen tegen een lagere prijs. Dan word je pas op het einde van het contract eigenaar van de wagen, als je hem aan een vooraf bepaalde restwaarde aankoopt. Bij financiële renting bedraagt die restwaarde minimaal 16 procent, waardoor de maandaflossingen vaak ook lager zijn. Na de rentingperiode (doorgaans 3 tot 5 jaar) beslis je ook zelf of je de wagen al dan niet aankoopt. Een zorgeloze formule die de onzekerheden in het huidige autoklimaat volledig wegneemt!

 

Interesse in financiële renting? Vul dan zeker ons aanvraagformulier in. Wij bezorgen je vervolgens een voorstel op maat.

 

Renting populairste formule

In de praktijk kiezen bedrijven meestal voor de rentingformule. Die houdt in dat ze alle formaliteiten rond hun bedrijfswagens uitbesteden aan een gespecialiseerde partner zoals Orsoi. Dat biedt een hele reeks voordelen waarvan de belangrijkste troef in één woord kan worden samengevat: ontzorging.


Renting of leasing, wij helpen je de juiste keuze te maken.

Renting, completer dan leasing

Concreet houdt de rentingformule van Orsoi in dat je als bedrijf en gebruiker van de bedrijfswagen weinig of niets in eigen handen hoeft te houden. Onze ervaren medewerkers begeleiden je graag bij de selectie van de bedrijfsvoertuigen die het beste aansluiten bij je wensen en verwachtingen. Ben je op zoek naar een elektrisch wagenpark om alvast aan te sluiten bij de nieuwe regels voor fiscale aftrekbaarheid? Of zie je eerder iets in een wagenpark dat bestaat uit hybride bedrijfswagens? Bij Orsoi hebben we een breed aanbod dat we combineren met een ruime kennis van alle financieringsmogelijkheden die vandaag en morgen de markt domineren.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden zoals renting en leasing die Orsoi biedt om jouw fleet management aan te pakken en toekomstgericht te verankeren? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Renting vs. leasing Renting vs. leasing formules Renting vs. leasing hybride Renting vs. leasing elektrische bedrijfswagen Renting vs. leasing aankoop
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 Renting vs. leasing Renting vs. leasing formules Renting vs. leasing hybride Renting vs. leasing elektrische bedrijfswagen Renting vs. leasing aankoop