Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen voordeel alle aard Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen mobiliteitsbudget Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen elektrisch Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen hybride
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Jouw fiscaalvriendelijke bedrijfswagen

Wie recht heeft op een bedrijfswagen plukt daar elke dag de vruchten van. Maar hoe fiscaalvriendelijk is je bedrijfswagen? We geven enkele pasklare antwoorden op deze en andere vragen.

 

 Ontdek alles over jouw fiscaalvriendelijke bedrijfswagen

Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen: jouw voordelen

Vandaag krijg je als werknemer in vele bedrijven al een mobiliteitsbudget toegekend. Met dat budget kun je je bestaande bedrijfswagen inruilen voor een exemplaar dat milieuvriendelijker is. Bij Orsoi ondersteunen we je op verschillende fronten bij je keuze voor een fiscaalvriendelijke bedrijfswagen. Elektrisch, hybride of lichte vracht: elke optie is haalbaar.

 

Kies je voor lichte vracht als bedrijfswagen? Dan gaat je mobiliteitsbudget veel minder zwaar doorwegen. Met andere woorden: je krijgt meer auto voor hetzelfde budget. Bovendien betaal je een laag voordeel van alle aard en draag je bij aan het klimaatvraagstuk doordat je kiest voor een wagen met een milieuvriendelijkere uitstoot.

Dit zijn de troeven van een fiscaalvriendelijke bedrijfswagen.

Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen: aanloopwagens beschikbaar

Orsoi schiet niet alleen ter hulp voor het fleet management van bedrijven. Vaak leveren we ook bedrijfswagens lichte vracht in afwachting van de beschikbaarheid van het bestelde bedrijfsvoertuig. Als werknemer rij je op dat moment al rond met een fiscaalvriendelijke bedrijfswagen waarop je een minimaal voordeel van alle aard betaalt. Bovendien wordt deze bedrijfswagen aan betaalbare prijzen ingeschreven op de vennootschap waarvoor je werkt.

Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen: professioneel fleet management

Bij Orsoi houden we niet alleen maximaal rekening met het fiscaalvriendelijke aspect van je bedrijfswagen. We staan ook garant voor een professioneel beheer van je bedrijfswagenpark. Zo maken jij en je collega’s gebruik van solide bedrijfsvoertuigen die maximaal beantwoorden aan jouw wensen en die van je werkgever. Of je nu rijdt met een elektrisch, hybride of conventionele wagen of met een lichte vracht, wij hebben de meest geschikte mobiliteitsoplossing altijd ter beschikking.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Orsoi biedt om jou de meest fiscaalvriendelijke bedrijfswagen aan te bieden? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!

Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen voordeel alle aard Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen mobiliteitsbudget Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen elektrisch Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen hybride
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen voordeel alle aard Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen mobiliteitsbudget Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen elektrisch Fiscaalvriendelijke bedrijfswagen hybride