Elektrische bedrijfswagen Elektrische bedrijfswagen fiscale voordelen Elektrische bedrijfswagen hybride Elektrische bedrijfswagen batterij Elektrische bedrijfswagen autonomie
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Waarom een elektrische bedrijfswagen?

De switch naar elektrisch rijden is definitief ingezet. Vanaf 2026 zijn alleen nog wagens die geen broeikasgassen uitstoten fiscaal aftrekbaar.

 

 Ontdek hoe Orsoi jou een elektrische bedrijfswagen aanbiedt

Uitgebreid aanbod elektrische bedrijfswagens

Wie op zoek is naar een elektrische bedrijfswagen doet er meer dan goed aan om zijn licht op te steken bij Orsoi. Als specialist in bedrijfswagens zijn we jouw ervaren partner met een ruim aanbod bedrijfswagens. Van bedrijfswagens lichte vracht tot elektrische en hybride bedrijfswagens: bij ons vind je gegarandeerd je gading!

 

Stel je vragen over elektrische bedrijfswagen

Heb je een of meerdere vragen over een elektrische bedrijfswagen? Dan staan we je graag te woord. We volgen alle evoluties op de markt van bedrijfswagens op de voet en staan zo garant voor een up-to-datekennis over alle aspecten van elektrisch rijden. Ongetwijfeld zit je met vragen rond de autonomie van elektrische bedrijfswagens of wil je weten hoe je zorgt voor efficiënte laadinfrastructuur. Via onze zusteronderneming Virtual Power bieden we je ook onze expertise op het vlak van grote thuisbatterijen aan. Die zorgen ervoor dat je op een makkelijke en duurzame manier energie ter beschikking krijgt die je onder meer gebruikt voor het laden van de elektrische batterij van je bedrijfswagen.

 

Jouw vloot elektrische bedrijfswagens

Een uniforme vloot bedrijfswagens is altijd een voordeel op vele vlakken. Niet alleen wat de uitstraling van je bedrijf betreft, maar ook omwille van de fiscale voordelen die bedrijfswagens bieden. Orsoi ontzorgt je volledig en staat garant voor de beschikbaarheid en alle administratieve en praktische formaliteiten voor je bedrijfswagenvloot. Lichte vracht, elektrisch of hybride: bespreek je voorkeuren met onze ervaren medewerkers en laat je professioneel begeleiden van a tot z.

Zo kies je verstandig een elektrische bedrijfswagen.

Met gerust gemoed kiezen voor elektrische bedrijfswagens

Overtuigd van de meerwaarde van een elektrische bedrijfswagen? Dan verwelkomen we je graag bij Orsoi! Je wordt er enthousiast onthaald en ingelicht over alle mogelijkheden die elektrisch rijden gebruiker en werkgever biedt. Ontdek alles over de vele voordelen van een elektrische bedrijfswagen, vandaag én morgen!

Elektrische bedrijfswagen Elektrische bedrijfswagen fiscale voordelen Elektrische bedrijfswagen hybride Elektrische bedrijfswagen batterij Elektrische bedrijfswagen autonomie
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 Elektrische bedrijfswagen Elektrische bedrijfswagen fiscale voordelen Elektrische bedrijfswagen hybride Elektrische bedrijfswagen batterij Elektrische bedrijfswagen autonomie