lichte vracht lineair puntensysteem
Jouw flexibele mobiliteitsoplossing

Ga voor slim beheer van je wagenpark

Het beheer van je bedrijfswagenpark is een belangrijke zaak. Je doet investeringen waarvan je hoopt dat ze opbrengen. Tegelijk is een wagenpark ook een bron van vele bezorgdheden. Wat als je nu eens ging voor een slim beheer van je wagenpark waarbij je fiscaal wint en jij jezelf geen zorgen meer hoeft te maken over het dagelijkse beheer van je wagenpark?

 


Beheer van je wagenpark: waarom geen lichte vracht?

Telt jouw bedrijf een vloot bedrijfswagens? Dan ken je als geen ander de kostprijs van het beheer van een wagenpark en weet je hoeveel tijd een goede follow-up van alles wat erbij komt kijken van jou en je medewerkers vraagt. Bij Orsoi kennen ze die problematiek ook. Meer nog, ze besloten om die te koppelen aan hun specialiteit: het ombouwen van auto’s naar lichte vracht.

 

Het idee erachter is simpel. Orsoi neemt je huidige vloot bedrijfswagens over en geeft je een overeenkomstig aantal punten in ruil. Via dat lineaire puntensysteem vervang jij je vloot bedrijfswagens eenvoudig door een serie wagens lichte vracht.

Orsoi neemt je huidige vloot bedrijfswagens over en geeft je een overeenkomstig aantal punten in ruil. Via dat lineaire puntensysteem vervang jij je vloot bedrijfswagens eenvoudig door een serie wagens lichte vracht.
Een nieuwe moderne bedrijfsvloot met wagens lichte vracht levert je tal van voordelen op.

Slim beheer van je wagenpark? Zo kan het

Een nieuwe moderne bedrijfsvloot met wagens lichte vracht levert je tal van voordelen op. De veelal ongebruikte achterbank van de wagens ruimt plaats voor een gigantisch grote laadruimte die jou de mogelijkheid biedt om nog meer zaken te vervoeren, terwijl jij je gewone personenwagen behoudt. Die verzekert mee de uitstraling van je bedrijf en jij blijft rondrijden met een robuuste en luxueuze wagen.

Ook op fiscaal vlak levert het beheer van je wagenpark door Orsoi jou voordelen op. De jaarlijkse rijtaks van een lichte vracht ligt beduidend lager dan die voor een gewone personenwagen. De belasting op inverkeerstelling (BIV) valt zelfs helemaal weg.

Beheer van je wagenpark met lineair puntensysteem

Kies je voor beheer van je wagenpark door Orsoi? Dan ga je voor een puntensysteem met lineaire afschrijving waarbij jij je vloot wagens lichte vracht om de zoveel jaren vlot wisselt. Zo rijden jij en je werknemers altijd met de recentste en modernste wagens. Die garanderen betrouwbaarheid en een sterke uitstraling bij de beoefening van je dagelijkse job.

 

Kies voor slim beheer van je wagenpark met Orsoi

Overtuigd van de meerwaarde van een slim beheer van je wagenpark door Orsoi? Neem dan snel contact met ons op. We beantwoorden al je vragen met de glimlach en begeleiden je deskundig bij het beheer van je wagenpark lichte vracht.

lichte vracht lineair puntensysteem
Op zoek naar een hoogwaardig en fiscaalvriendelijk voertuig? Kies dan voor een lichte vracht van Orsoi. Check nu ons complete assortiment. Bovendien staan we in voor het volledige fleet management van je onderneming. Lichte vracht, hybride of elektrisch: wij bieden jouw ideale mobiliteitsoplossing!
Neem nu contact met ons op!
Privacy policy - Disclaimer - BE 0788.778.561 lichte vracht lineair puntensysteem